Üllői Lövész Klub

Pontos idő: 2023.03.21. 03:11

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]
Hozzászólás küldése
Felhasználónév:
Téma:
Üzenet tartalma:
 

Emotikonok
:D :) ;) :( :o :shock: :? 8-) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen: :geek: :ugeek:
Opciók:
BBCode kikapcsolva
Emotikonok bekapcsolva
Emotikonok kikapcsolása
Webcímek automatikus linkké alakításának kikapcsolása
Megerősítő kód
Megerősítő kód
Megerősítő kód:
Gépeld be a képen látható kódot. A kis- vagy nagybetűk nem számítanak.
   
Csatolmány feltöltése
Ha szeretnél állományokat csatolni a hozzászólásodhoz, töltsd ki az alábbi mezőket.
Állomány neve
Magyarázat
 
   

Téma áttekintése - A Mernov Betriebsgesellschaft MBH elnyerte az első online ny
Szerző Üzenet
  Hozzászólás témája:  A Mernov Betriebsgesellschaft MBH elnyerte az első online ny  Hozzászólás az előzmény idézésével
Németországban megadták az első online nyerőgépes engedélyt. A Belügy- és Sportminisztérium a Mernov Betriebsgesellschaft MBH-t hagyta jóvá, mint a negyedik államközi szerencsejáték-szerződés (GlüNeuRStv) elfogadása óta az első online nyerőgépes játékengedélyt adó szolgáltatót.

Az új rendszer ideiglenes szabályozója Szász-Anhalt szövetségi tartomány. Az ország fehérlistáját nemrégiben frissítették a Mernov Betriebsgesellschaft MBH-val. Az online nyerőgép-engedély már az övék, és a vállalat megkezdheti szolgáltatásainak nyújtását az országban.

A Betriebsgesellschaft MBH működésének és engedélyezési kérdéseinek részletei

Ki a Mernov MBH? Mire számíthatnak a játékosok a cégtől? A márka székhelye Espelkampban van, amely Rajna-Vesztfália tartományban található. A Mernov MBH a bingbong.de és a jackpotpiraten.de nevű domaineken keresztül kínálja nyerőgépes játékait.

Míg a vállalat nyerőgépes játékokat kínálhat, Szász-Anhalt tartomány fehér listája még mindig nem adott ki engedélyt póker- vagy kaszinójátékokra. Az új törvény életbe lépése óta tíz hónap telt el, így a folyamat a vártnál tovább tart.

A németországi engedélyezés késlekedésének egyik oka a nyerőgépekre vonatkozó felső határ és a játékokra kivetett adó. A negyedik szerencsejáték-államok közötti szerződés 2 eurós felső határt szab a nyerőgépek tétjére, ami más országok működését tekintve meglehetősen alacsony. Van továbbá egy 5,3%-os adó, amely a kaszinójátékok forgalmára vonatkozik, valamint olyan rendelkezések, amelyeknek meg kell felelni a nyerőgépes és asztali játékoknak, amelyek költségesek.

Az üzemeltetők közölték Szász-Anhalt tartományban, hogy engedélyt fognak kérni, ha a szabályozó hatóság az online szerencsejátékok számára kedvező feltételekkel módosítja a szerződést. A módosítások lassan haladnak, mivel a törvényhozók kétharmadának egyetértése szükséges az előrelépéshez.

A Glücksspielkollegium egy ideiglenes bizottság

A Glücksspielkollegium tagjai az új szerződéses rendszer koordináló testületét alkotják. A csoportot ideiglenes bizottságként hozták létre, hogy biztosítsa az állami érdekek érvényesülését az új szerencsejáték-törvényeken és az engedélyezési folyamaton belül.

Mivel a német államokon belül konfliktusok vannak, Szász-Anhalt vezetője szerint a csoport célja, hogy ez év végéig létrehozzanak egy szövetségi szerencsejáték-szabályozót. Az új szabályozó hatóság Glücksspielbehörde néven fog működni, és 2023-ban veszi át az új iparág irányítását.

A cél az, hogy az új szabályozó szerv megoldja a Szerződés strukturális kérdéseit, amelyek közé tartozik az engedélyezés, a reklámra vonatkozó szabályok, az adók, valamint a technikai és államközi problémák. A csoportnak a hazai és külföldi üzemeltetők engedélyezésére vonatkozó szabályok kidolgozásán is dolgoznia kell.

https://legjobbmagyarkaszinok.com/

Kapcsolódó források:

https://plymouthartweekender.com/forums ... variaciok/
https://www.getyourpros.com/blog/top-10-tipp
https://alternativeconversation.com/read-blog/3497
https://www.destinydentalap.com/forum/m ... -keresztul
Hozzászólás Elküldve: 2022.11.19. 16:53

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]


Ugrás:  
cron
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Installed by Installatron
Magyar fordítás © Magyar phpBB Közösség